more info

20% Korting op Hard-Wax !  
Wanneer je bij ons een cursus hebt gevolgd ontvang je jouw certificaat met barcode. Met deze code krijg je 20% korting op mijn Superwax die je ook tijdens de cursus gebruikt hebt!

Elena For Beauty - Schoonheidssalon en Opleidingscentrum

elena_moleva-largeGraag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Elena Moleva. Schoonheidsspecialiste sinds 2007 en mijn eigen salon Elena for Beauty sinds januari 2011 in Oud-Voorburg.

Al vrij snel leerde ik ontharen middels waxen. Mijn vaste klantenkring groeide gestaag en ik werd er erg bedreven in. Door diverse wax-importeurs werd ik ingeschakeld voor het geven van wax-demonstraties en cursussen aan professionals. En zo raakte ik ook steeds meer bekend met de verschillende soorten wax en waxing methodes.

In 2013 ben ik mijn eigen wax-opleidingscentrum gestart. Toen nog onder de naam Elena for Beauty, inmiddels onder de naam Liscio, Italiaans voor ' glad'. Met mijn jarenlange ervaring als wax-specialiste heb ik inmiddels vele cursisten de fijne kneepjes van het vak mogen bijbrengen. Ik leer je de juiste technieken die, merkonafhankelijk, een optimaal resultaat garanderen!

Producten

Zowel in het opleidingscentrum alsook in mijn eigen salon heb ik de bekende merken wax gebruikt. Maar ik vond dat de prijs/kwaliteit beter kon en moest. Met mijn opgedane kennis en ervaring ben ik aan de slag gegaan om dit te realiseren en heb begin 2016 mijn eigen wax-lijn Liscio geintroduceert. Superwax tegen een scherp tarief van € 23,50 /kg. Heb je bij Liscio de cursus(sen) gevolgd dan krijg je daar ook nog eens 20% korting op en betaal je € 18,80 / kg. Zo ben je in staat met top-kwaliteit wax te werken waarbij jouw marge per klant bijna 15% hoger is.

Liscio is snel groeiende. Steeds meer specialisten weten hun weg te vinden naar ons opleidingscentrum en werken naar volle tevredenheid met Liscio Wax.
Op dit moment biedt de webshop van Liscio alleen Harde Wax, maar medio november zal ook Liscio stripwax verkrijgbaar zijn.

Meer informatie over de producten kan je hier vinden. Heb je vragen of opmerkingen dan hoor ik het graag van je!

Elena Moleva

Liscio logo
Kerkstraat 32, 2271 CS Voorburg
Tel: 070-32 60 371
info@elenaforbeauty.nl

facebookpintrestgoogle+

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: Gesloten